Blonda (početak i kraj)

Kao što sam već napisao moj odnos s blondom nije bila nikakva ozbiljna veza, čisto interes. Njen interes da prevari muža, da mu vrati ono što je on njoj uradio. Ja sam bio taj s kojim je ona varala muža, ali ja sam svjesno pristao na to. Slagao bih kada bi porekao neke osjećaje prema njoj, bilo ih je, ponekad bi se mogao zamisliti s njom u daljoj budućnosti.

Bilo je to kada sam napunio 22 godine, nepune četeiri godine u bijelom svijetu. Još sam bio novajlija, pridošlica i stranac. Zvršio sam Srednju, brzo vanka našao posao i otišao, nebitno…Još sam se privikavao na okruženje, mentalitet ukratko način života koji je totalno drugačiji. Bilo je tu i tamo nekih cura ništa ozbiljno, a Lauru nisam još poznavao.

Našao sam dva-tri lokala u kojima sam bio često, a najviše u jednom i to petkom/subotom znao sam se pokupiti kad svane. Blondu nisam odmah spazio, a i ona je dolazila često kako da ne primjetim takvu ženu…ne znam. Spazio sam je tek kada je jednom prilikom posula nekog čovjeka pićem. Odmah sam primjetio da je starija od mene, nije mi toliko smetalo.
Imala je kosu do ramena plavu, lijepe bijele duge noge, nije bila mršavica onako taman (to mi se mnogo sviđalo), crne oči, visoka i imala je jako lijepe prste. Najviše sam volio kada joj je kosa podignuta, ali ne perfektno već onako na brzinu. Prirodne grudi, ali fino podignute s izuetno lijepim bradavicama koje se često ukrute. Vrlo inteligneta, blagog glasa jako mirna i staložena. Imala je veliek škole i dobar posao, nije se ona oblačila nakaradno umjerno i nikada ništa nije ispadalo. Prikriveno, a umjereno da čovjek mašta šta se krije ispod.

Maštao sam o njoj često kako vraglasto tako i na način da možda možemo ostati skupa. Međutim to se tada činilo smiješnim, nedostižnim i šta sve ne.
Pomno sam odabrao kutak i tako je danima posmatrao. Ne nisam luđak :D! Nikad mi se nije činilo da ona zna to jer sam bio ubjeđen da me ne može skontati, da sam na super mjestu.

Tog dana mi je prišla ne znam kako ona je shvatila da sam stranac :S, zar se to osjeti mirisom. Obratila mi se na engleskom, rekao sam da je slobodno i tako smo započeli komunikaciju. U početku su to bili izlasci na kafu, piće, noćni izlazak-jutranji i slično. Imala je lijep i širok osmijeh sa prelijepim jagodicama. Shvatao sam da je potištena da joj se nešto dešava, ali nikada nsimo pričali o životima. Nju je zanimala država iz koje dolazim puno me je propitiviala, nekada mi je smetalo.

Privlačila me, o još itekako nekada bih je želio istog momenta na tom stolu a i ona je izuzetno provocirala. Imala je 35 godina, najljepše godine za ženu tada su po svim mogućim parametirma najbolje. Kako vizuelno tako i intelktualno. Dizala je ona meni tlak i sve ostalo :D.

Jedne prilike došla je uplakana (a i tad je bila lijepa) i ispričala mi je sve, pomno sam slušao pružio sam joj utujehu i rame za plakanje. Nisam se mogao suzdržati, poljubio sam joj sočne usne ona se nije opirala i tako smo završili u krevetu.

Njen muž je bio totalni KRETEN kada je mogao onu ženu prevariti, tu noć mi je pružila i nemoguće. To je bilo moje prvo pravo sekusalno iskustvo, bio sam totalni amater premda nisam bio nevin. Znala je to i nije joj smetalo čak ju je uzbuđivalo, jer je radila sa mnom šta je poželjela. S njom sam naučio šta je erotika, predigra, uzbuđenje, brzo, polako, uz ritam, razne poze-sve! Rekla mi je da sam simpatičan zapalila cigaretu i da od mene želi samo sex, a ja sam pristao samo da bih bio u njenoj blizini.

Vremenom sam i ja naučio te cake i mogao sam joj parirati. Trajalo je to godinu dana malo jače, kupovao sam joj razne poklone i često žudio za njom. Nalazili bi se u raznim hotelima-motelima nikad isti, samo jednom smo odlučili u isiti i tad me dočeka njen muž s dva đilkoša. Dobio sam jebene batine, oporavak je trajao dugo, a nju nikad više nisam vidio u svom životu.

mr-black
Ja eto nemam ni jednu pametnu.

7 komentara

Komentariši