Belaji

Danas je dan za odmor, danas nema rada. Zato se radujem utorku ko’ dijete lizalici :D. Moraju se i moje mišićave ruke odmoriti. Znate da onaj ko želi nabiti mišiće nek’ radi nešto poteško (cijepanje drva) i eto ti formule. Nikada nisam bio za ove danas bildere iskreno niti idem u gym (osipa mi se koža od te skraćenice). Mada opet ako to neko želi i voli ja nemam ništa protiv.

Jao sam miške razradio slučajno tj. masažom jer svaka miška se pokreće, a ima raznih tehnika. Nisam sretan toliko, ali kad vec ima ok mi je.

Svoju sadašnju djevojku ne volim, konačno sam priznao prvo sebi pa negdje iskreno napisao. Ne znam ni što sam s njom, nije to samo radi sexa. Nije do nje jednostavno je do mene, a nemam snage niti srca da joj kažem da želim raskid. Ona je sva u oblacima i nemam snage da joj to srušim. Nije ona luda za mnom, ali me voli osjećam to donekle sam joj zahvalan. Ja sam njoj zahvalan! Pa to nije ljibav :S, a ja ne mogu biti ondje gdje nema nekog osjećaja, hemije, vatre, vibre kako god vi to nazvali.

Ne znamo živ šta da radim, ali znate kad nemate srca nešto uraditi. Eh tako je sa mnom! Možda sam obična kukavica koja nema muda to uraditi, ali nisam. A i zahvalan sam joj jer se pojavila u teškom periodu nakon što je Laura nestala.

mr-black
Ja eto nemam ni jednu pametnu.

5 komentara

Komentariši